Meubilair & inrichting

Voor kapsalons, schoonheidssalons en barbers

Sfeer & Uitstraling

De sfeer en de uitstraling van je kapsalon zijn van essentieel belang voor jouw kapsalon. Alles draait om de beleving van je klant: als die goed is, kun je er ook op rekenen dat mensen terug komen. Vandaar ook dat je als eigenaar van een kapsalon veel aandacht moet besteden aan het interieur en de meubels.

3 tips!

  • Kies een rustige basis
    Zo kun je met kleine aanpassingen in kleur of materiaal eindeloos variëren
  • Creëer zones
    Maak het overzichtlijk voor jou en je klanten
  • Denk ‘Big & Clean ‘
    Denk in grote objecten en laat de kleine prul achterwegen

Ben jij op zoek naar kappersmeubilair wat helemaal bij jou stijl past?

 Wij bieden een groot assortiment aan kappersmeubilair, van barberstoelen en kappersstoelen tot aan wasunits en kaptafels.

Bijna alle items zijn te customizen naar de stijl waar jij naar op zoek bent. Denk hierbij aan diverse kleuren, materialen en accessoires zoals verschillende handgreepjes en knoppen, knopen en stiksels.

Een kaptafel precies met de woodlook waar jij naar op zoek bent, of hoogglans zwart met metalen onderstel. Vintage groene kappersstoel met imitatie crocoleer en rode stiksels. De mogelijkheden zijn oneindig. 

Speciale mogelijkheden bespreken we graag met je in onze showroom. Hier kun je ook direct alle stoffen en materialen bekijken. We advisren je dan wel even een afsrpaak te maken.

Showroombezoek inplannen

4 + 15 =

Locatie Showroom: Industrieweg 19 te Zoeterwoude
Openingstijden: maandag t/m vrijdag geopen van 09:00 tot 17:00uur.