Kapperswinkel Salonhandel

alles wat jij als kapper nodig hebt in huis!

Ben je op zoek naar de beste kappersspullen? In onze kapperswinkel vind je alles wat je nodig hebt op één plek. Zo weet je zeker dat je jouw klanten op de beste manier kunt knippen.

Voor een professionele uitrusting bent je bij ons aan het juiste adres: al je scharen, messen, trimmers en tondeuses kun je hier vinden. Ben je op zoek naar speciale kappersstoelen of andere onderdelen van de inrichting? Ook dat hebben wij in het assortiment. En vergeet ons ruime aanbod aan beauty- en stylingproducten niet!

Kortom: ben je op zoek naar kappersproducten van de hoogste kwaliteit, dan zit je goed bij kapperswinkel Salonhandel.  

kapperswinkel

Wat vind je bij salonhandel?

Bij kapperswinkel Salonhandel zit je goed voor:

Ben je op zoek naar de beste kappersproducten? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Bekijk ons assortiment

Wij hebben alles wat je nodig hebt!

Wat een kapper nodig heeft

Of je nu net je kappersopleiding hebt afgerond, je al jaren knipt, of je thuis gewoon de beste spullen in huis wil hebben: bij Salonhandel vind je precies de spullen die je nodig hebt. Wat heb je allemaal nodig als kapper?

Professionele tools

Een kapper leeft van zijn schaar. Zeker als je veel gaat knippen, is het belangrijk dat de schaar die je gebruikt precies goed is! Een professionele schaar ligt beter in de hand, is makkelijk en precies in gebruik, en blijft langer scherp. Bij Salonhandel vind je een aantal scharen van bekende merken. Daarmee krijg je ook echt de resultaten die jij voor ogen hebt.

Met alleen een goede schaar ben je er nog niet. Wat dacht je van tondeuses en (scheer)messen, kammen, kwasten en föhns? Voor alle tools of the trade kun je bij Salonhandel terecht.

Je kapsalon inrichten

Ga je vanuit huis werken? Of ga je een ruimte huren om te knippen? Om als kapper te kunnen werken, heb je een geschikte ruimte nodig. En die moet je ook inrichten voor jou en voor je klanten. 

Wie naar de kapper gaat, wil fijn kunnen zitten tijdens de knipbeurt. Daarvoor heb je niet alleen een stoel nodig, maar ook een spiegel, en een kapmantel die fijn zit. Wil je haar wassen? Dan heb je een speciale wastafel. Alle meubilair die je nodig hebt, vind je bij Salonhandel.

Voor kappers kan een foute houding en het gebruik van slechte spullen leiden tot hardnekkige blessures. Het is dan ook erg belangrijk om te investeren in een goede kappersstoel – liefst een waarmee je flexibel bent, en die makkelijk van hoogte te verstellen is. Met de stoelen van Salonhandel weet je zeker dat je goed zit.

Heerlijke haar- en beautyproducten

Bij de kapper vind je altijd de beste haar- en beautyproducten. Verf, shampoo, haarstyling, wax, gel, verzorgingsproducten: als kapper moet je het in huis hebben. Ontdek met welke producten je graag werkt, en geef je klanten net dat beetje extra!

Zowel voor vrouwen als voor mannen vind je bij Salonhandel beautyproducten van veel van de bekende merken. Zo zijn we exclusief leverancier van Gummy Hair. In ons assortiment vind je de nieuwste en beste beautyproducten. Eenvoudig besteld – en zo in huis. 

kappersbenodigdheden

De kapperswinkel voor jou!

Als kapper wil je alleen werken met de beste spullen. En voor je klanten wil je ook alleen het beste hebben. Bij Salonhandel zit je helemaal goed. Alles wat je nodig hebt vind je hier op één overzichtelijke plaats. Professionele kappersspullen, meubilair en hair- en beautyproducten voor een zeer lage prijs. En ook nog eens snel thuisbezorgd!

Heb je vragen over onze producten? Stuur gewoon een bericht. Onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden, en denken met je mee over wat het beste bij jou past.

De kapperswinkel salonhandel

Benieuwd naar onze tools, meubilair en haarproducten?
Kijk even rond in onze webshop!

0