Kappersbenodigdheden

alle spullen die jij nodig hebt

Zoek je naar de beste kappersspullen? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt: van scharen tot meubilair, van hair- en beautyproducten tot wasbakken. Al je favoriete spullen op één webshop!

Voor een professionele uitrusting bent je bij ons aan het juiste adres. Iedere kapper heeft professionele tools nodig, die passen bij zijn of haar persoonlijke stijl. Maar ook als je zoekt naar speciale kappersstoelen of ander meubilair, ben je bij ons aan het juiste adres! En vergeet ons ruime aanbod aan beauty- en stylingproducten niet: alles van de beste merken, en alleen van professionele kwaliteit.

Hier lees je meer over de verschillende kappersbenodigdheden die we in het assortiment hebben. Of wil je meteen door naar de webshop? Dat kan natuurlijk ook!

kappersbenodigdheden

Wat vind je bij salonhandel?

Bij kapperswinkel Salonhandel zit je goed voor alle soorten kappersbenodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan:

Of je nou net je kappersopleiding hebt afgemaakt, of al jaren knipt en je kapperszaak een nieuwe look wil geven? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt, en alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Wat jij als kapper nodig hebt

Ieder kapper heeft zijn of haar eigen persoonlijke stijl. Daarbij passen bepaalde kappertools, waarmee jij je eigen knipstjil kan ontwikkelen. Minstens net zo belangrijk is de keuze voor haar- of beautyproducten die je gebruikt. En ook de inrichting van je kapperszaak – bij jou thuis, of op locatie – is een essentieel onderdeel. Al die kappersbenodigheden vind je bij Salonhandel – en nog veel meer!

Professionele tools of the trade

Als kapper werk je elke dag met je schaar, je tondeuse en je messen. Zeker als je veel knipt, is het belangrijk dat de spullen die je gebruikt precies goed zijn! Een professionele schaar ligt beter in de hand, is makkelijk en precies in gebruik, en blijft langer scherp. Zo krijg je ook echt de knipresultaten die jij wil bereiken. Bij Salonhandel vind je alleen de beste producten, van de hoogste kwaliteit.

Zoek je naar een betere schaar, tondeuse of (scheer)messen? Of wil je shoppen naar kammen, kwasten en föhns? Voor al die zaken kun je bij Salonhandel terecht.

Je kapsalon inrichten – op jouw manier

Ga je vanuit huis werken? Of ga je een ruimte huren om te knippen? In ieder geval wil je jouw klanten ontvangen in een ruimte die een prettige uitstraling heeft, en die bij jou past. Alles wat je daarvoor nodig hebt, vind je bij Salonhandel.

Goede stoelen zijn het belangrijkste onderdeel van de inrichting. Wie geknipt wordt, wil fijn kunnen zitten tijdens de knipbeurt. En wil je het haar van je klanten wassen? Dan heb je daar een speciale wastafel voor nodig. Al het specialistische meubilair die je nodig hebt, vind je in onze webshop.

Als kapper heb je een zwaar beroep. Voor kappers kan een foute houding en het gebruik van slechte spullen leiden tot vervelende blessures. Het is dan ook zeker geen overbodige luxe om te investeren in een goede kappersstoel! Liefst is dat er een waarmee je flexibel bent, en die makkelijk van hoogte te verstellen is. Met de stoelen van Salonhandel weet je zeker dat je goed zit.

Heerlijke haar- en beautyproducten

Bij de kapper vind je altijd de beste haar- en beautyproducten. Verf, shampoo, haarstyling, wax, gel, verzorgingsproducten: als kapper moet je het in huis hebben. Ontdek met welke producten je graag werkt, en geef je klanten net dat beetje extra!

Zowel voor vrouwen als voor mannen vind je bij Salonhandel beautyproducten van veel van de bekende merken. Zo zijn we exclusief leverancier van Gummy Hair. In ons assortiment vind je de nieuwste en beste beautyproducten. Eenvoudig besteld – en zo in huis. 

kapperswinkel

De kapperswinkel voor jou!

Als kapper wil je alleen werken met de beste spullen. En voor je klanten wil je ook alleen het beste hebben. Bij Salonhandel zit je helemaal goed. Alles wat je nodig hebt vind je hier op één overzichtelijke plaats. Professionele kappersspullen, meubilair en hair- en beautyproducten voor een zeer lage prijs. En ook nog eens snel thuisbezorgd!

Heb je vragen over onze producten? Stuur gewoon een bericht. Onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden, en denken met je mee over wat het beste bij jou past.

kapperswinkel salonhandel

Benieuwd naar onze tools, meubilair en haarproducten?
Kijk even rond in onze webshop!

0