Barber tools

Voor kapsalons, schoonheidssalons en barbers

Welke tools kunnen echt niet ontbreken in het barber vak?

Deze vraag komt regelmatig voorbij. Er is natuurlijk zo veel waar je aan moet denken voordat je voor jezelf kunt beginnen.

Welke items heb je echt nodig? Wij zetten de 3 must haves voor je op een rijtje, misschien zit er wel iets tussen waar je nog niet aan had gedacht.

1. Een goede tondeuse & Trimmer

Als je dacht dat iedere tondeuse en trimmer het zelfde is heb je het mis. Je kunt verschillende tondeuses en trimmers gebruiken voor verschillende soorten haartypes. Elk apparaat heeft zijn specialiteit. Natuurlijk is het van belang wat JIJ er mee kunt, maar ook zeker wat in het bereik ligt van de tondeuse.

Wahl Super Taper Tondeuse

Super Taper is de meest populaire professionele tondeuse van Wahl. De sterke V5000 motor zorgt voor minimale trilling en hitte afdracht. De WAHL Super Taper Tondeuse is de best verkochte tondeuse wereldwijd!

Wahl Balding Clipper Tondeuse

De 5-Star Series Balding Clipper is een echte barbershop must-have! Met een krachtige elektro-magnetische motor zo snel snijdt als twee roterende motors biedt de Balding Clipper kappers en barbers een close cut met chirurgisch precisie.

Beret Prolithium Chrome Trimmer

De Beret Pro Li+ Trimmer heeft een zeer efficiënt en duurzaam Lithium-Ion batterij, zonder memory effect mét snel-laad functie. Deze trimmer heeft een werktijd van 75 minuten bij een oplaadtijd van 60 minuten!

Wahl Hero Trimmer

De Hero Trimmer is ontworpen voor al het trim en blend werk, ook kan het gebruikt worden voor design en tattoe werk op het haar dankzij de T-Blade snijmes.

2. Scheermes houder & mesjes

Kappersmessen en scheermessen zijn onmisbaar voor iedere echte barber. Scheren met een klassiek open scheermes is een vak apart. Vroeger deden de mannen dit zelf, maar inmiddels beheren de meeste mannen deze vaardigheid niet meer zoals vroeger.

Mannen kiezen er steeds vaker voor om naar een barbershop te gaan en zich door een professional te laten scheren. en terecht!

3. Gezichtsverzorging

Huidverzorging voor het na het scheren. Scheer altijd een gereinigd gezicht. Gebruik bij voorkeur een scheerzeep, scheercrème of scheerschuim. Verzorg en kalmeer de huid na de scheer beurt om de behandling compleet te maken.

Kies bijvoorbeeld voor de Gummy Aftershave cream & Cologne. gezichtsverzorging combinatie van cream en cologne in één. Helpt de huid de gehele dag energiek en jong te laten voelen. Heeft een antibacteriële werking en vult de huidverzorging aan met fris-en koel gevoel na het scheren.

Of kies voor een aftershave. Heeft een aangename geur en een ontsmettende werking voor eventuele scheerwondjes.

0