Barberstoelen & Meer

Iedere kappersstoel is geschikt om in te knippen, maar een barbierstoel is uitgerust met extra functionaliteiten waardoor hij ‘geknipt’ is om klanten te kunnen scheren; de rugsteun kan naar achteren worden geklapt en de neksteun is verstelbaar. Zo kan de klant comfortabel zitten en liggen terwijl de barbier perfect zijn werk kan uitvoeren. Voor een herenkapper is een barbierstoel kopen nu eenmaal onmisbaar.

De juiste barbierstoel kopen

Àls men dan een barbierstoel koopt, moet het ook een aanwinst zijn voor de kapperszaak. Maar: wat vind jij belangrijk? Waar je aan kunt denken:

  • Bepaal jouw look and feel

Barbier stoelen kopen is een van de belangrijkste taken die je hebt bij het opzetten van jouw kapsalon. Jouw klanten zien de stoelen namelijk direct bij binnenkomst en zitten er in. Zorg daarom ervoor dat de barbierstoel past bij wat jij als barbershop wilt uitstralen.

  • Functionaliteiten die bij jou passen

Als je hier een beeld bij hebt, kun je nu goed gaan kijken naar de meer specifieke functionaliteiten bij het kopen en kiezen van de perfecte barbierstoel. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de rugleuning van de barbierstoel met een hydraulische pomp werkt of wil je dat liever manueel doen? Een bezoek aan onze showroom om uit te proberen wat voor jou prettig werkt, wordt aangeraden!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Showroom bezoeken

Kom je liever kijken? In onze showroom van 150m2 zijn bijna al onze barbierstoelen te bekijken. Ideaal om inspiratie op te doen voor jouw zaak!

Advies op maat

Kom je er niet helemaal uit en kun je wel wat advies gebruiken? Maak dan een afspraak met onze specialist.

0