Welke stijl past bij jou?

Je kapsalon een make-over geven of een nieuwe zaak openen, een spannend traject. Waar moet je beginnen? De sfeer en de uitstraling zijn het visitekaartje voor je (nieuwe) klanten. Wie ben jij en wat wil je uitstralen. Ga daarom eerst eens zoeken naar welke stijl bij je past, die je mooi vind, die bij je concept past of wat je wilt uitstralen.

Beginnen met een onderzoek naar jouw stijl

Verzamel saloninterieur foto’s en items met wat jij mooi vind, doe dit digitaal of lekker op papier en uit kappersbladen en interieur magazins. Inspiratie opdoen is het belangrijkste van heel het proces. Hierdoor kom je erachter wat je mooi vind en wat je aanspreekt en ook, wat niet!

‘ In de showroom werd ik goed geadviseerd. Fijn om alle meubels die ik online had gezien in het echt kon bekijken en testen! ‘

Kapsalon Orange

Doe Salon interieur inspiratie op in onze showroom

Om je ideeën te visualiseren adviseren wij langs te komen bij ons in de showroom. Hier kun je bijna al het meubilair bekijken, uitproberen en testen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de materialen, kleuren en stoffen te bekijken en naast je inspiratie leggen. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat zou kunnen en wat bij je plannen past. Natuurlijk bieden wij hierbij advies.

Een kappersstoel kiezen is al stap 1

De uitstraling van de stoel is natuurlijk van groot belang. De kappersstoel is een bepalend onderdeel in de inrichting van de kapsalon, en moet dus ook goed aansluiten bij de rest van de kapsalon. Op basis van je stijl en voorkeuren kun je een geschikt model kiezen. Van de klassieke, vaste kapstoel in chique lederen uitvoering tot een moderne stoel met elegant en strak design: Salonhandel heeft het allemaal in huis. Kom de stoelen lekker testen, uitproberen en inzitten. Dan weet je al heel snel wat je zoekt!

Slimme tips voor de inrichting van je kapsalon

Veel kappers vinden het opnieuw inrichten van de kapsalon een veel te grote kostenpost. Opnieuw verbouwen van de ruimte, het vervangen van het kappersmeubilair: dat doe je alleen als het echt nodig is. Toch hoeft het realiseren van een nieuwe inrichting niet zo’n grote drempel te zijn. Ook voor kleinere kapsalons is het mogelijk om met een klein budget een hoop te bereiken. Wie een beetje creatief omspringt met de ruimte, kan met kleine veranderingen in de inrichting een geheel nieuwe sfeer neerzetten.

1.Kies voor een rustige basis

Op deze manier kun je gemakkelijk variëren en bouwen op het zelfde basis thema. Kies voor een paar eyecatchers zoals grote lampen, een opvallend behang, vazen of een schilderij. wanneer je deze vervangt voor iets anders geef je in no time je salon een andere look.

2.Denk altijd vooruit als je investeert in een kapsalon inventaris

Werk met losse elementen. Hierdoor kun je je indeling gemakkelijk aanpassen.

3.Werk slim met kleuren

De muur voorzien van een pittig kleurtje en een jaar later behangen met een toffe print. Met een kleine touch up ziet jou salon er al weer heen anders uit! Een muurtje verven en behangen is een kleine moeite maar geeft groots resultaat.

4 stijlen op een rij

Er zijn natuurlijk vele stijlen en combinaties mogelijk in een kappersinterieur. Om je een beetje op weg te helpen geven we je 4 voorbeelden. Salonhandel biedt een ruim assortiment stoelen en meubilair met verschillende kleuren en materialen. 

De vintage barber look

De vintage barber look is ongekend populair op het moment. Het is dé manier om je als mannenkapper/ barber te profileren: ga voor een stoere kappersbeleving, die aansluit bij de mode van nu. Ook als damessalon kun je dit gevoel laten terug komen. Stoere barber stoelen, robuuste kaptafels met een vintage.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

De Vintage Classy look

De classy variant op de vintage barber look. Iets meer luxe, rijkere materialen en comfort. Grove stoelen met een fijne afwerking, sierlijke kaptafels met rijke materialen, glimmende knoppen en handvatten en van alle gemakken voorzien.

Chique & classy

Een chique uitstraling met glanzende materialen, fijne lijnen in het meubilair. Frisse, zachte en lichte kleuren vormen samen een mooi geheel met dat rijke glanzende materialen.

Stoer & Chique

Een chique uitstraling met een stoere touch. Een mooie stijl waarbij dames en heren salons goed samen komen. Robuuste materialen gecombineerd met glanzende rijke materialen. Donkere en zachte kleuren wisselen elkaar af.

0